We're your best review guide

Broker forex The Horizon Group Consulting – kim jest nowy broker na rynku?

Broker The Horizon Group Consulting - opinie | The Horizon Group Consulting to oszuści Johannes Röll Visitors: 61

Na podstawie opinii klientów w Internecie firma brokerska The Horizon Group Consulting wyróżnia się na tle innych brokerów. Ona przedstawia się jako nowy gracz rynku, rozszerzający możliwości tradera i proponujący szerokie możliwości inwestycyjne – od kryptowalut do tradycyjnych aktywów.

 

Na rynku od początku lat 2000

Organizacja regulująca  - lokalny regulator

Biuro firmy znajduje się w Londynie - ADRES

Broker The Horizon Group Consulting - opinie

Firmę uważa się za nowego gracza na rynku UE, jednak na pewno ona zasługuje na zaufanie klientów. Na podstawie sprawdzonych opinii pomysłów o tym, że The Horizon Group Consulting – oszuści nie ma. Firma świadczy usługi finansowe o europejskich standardach. Wspólna opinia użytkowników składa się z kilkudziesięciu komentarzy znalezionych online.

Wspólne zdanie traderów na temat podstawowych informacji o firmie już od pewnego czasu pozostaje niezmiennie pozytywnym.

Broker The Horizon Group Consulting opinie pozytywne otrzymał za:

Warunki współpracy

Firma The Horizon Group Consulting oferuje handel takimi aktywami:

Wszystko, co jest proponowane, rozmieszcza się na jednej platformie. Warunki, które oferuje firma są zorientowane na konta z dźwignią finansową. Zgodnie z komentarzami użytkowników The Horizon Group Consulting jako broker odpowiada potrzebom wystarczającej ilości klientów

Minimalna płatność: 250 EURO

Dźwignia: 1:400

Minimalny lot: 0,01

Platforma handlowa: własna platforma online + aplikacja mobilna

Jak klienci traktują warunki współpracy z brokerem The Horizon Group Consulting

Od momentu startu pracy brokera większość traderów pozytywnie traktuje oferowane przez niego warunki handlowe. Nie spotkaliśmy jeszcze opinii o tym, że The Horizon Group Consulting to przekręt.

Najwięcej pozytywnych opinii broker The Horizon Group Consulting dostał za:

Typy kont

Firma oferuje trzy podstawowe typy kont:

 

Początkujący

Srebro

Inwestor

Premium

Złoto

Black VIP

Min. depozyt

250 EUR

2000 EUR

5000 EUR

10 000 EUR

50000 EUR

100000 EUR

Dźwignia

1:400

1:400

1:400

1:400

1:400

1:400

Platforma handlowa

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Własna platforma

Lot, od

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

Spread, od

od 2

od 2

od 2

od 2

od 2

od 2

Prowizja

+

+

+

+

+

+

 

Wpłaty i wypłaty środków

Dla przelewu pieniędzy na depozyt, według komentarzy użytkowników, firma oferuje najczęściej używane sposoby z tych, z których zwykle korzystają brokerzy.

Ze wszystkich możliwych sposobów wpłaty i wypłaty środków zostały wybrane takie, które technicznie gwarantują wysoką jakość dla osób prywatnych, co unieważnia wszystkie możliwości tego, że The Horizon Group Consulting oszustwo.

Za wypłatę środków jest pobierana prowizja. Jej kwota zależy od wykorzystywanego sposobu wypłaty. Ograniczenia przede wszystkim są powiązane z prowizjami samych banków i systemów płatności. Obliczyć większość kwoty można dla każdego konkretnego przypadku.

Jak użytkownicy traktują jakość wpłaty i wypłaty brokera The Horizon Group Consulting

Frima The Horizon Group Consulting opinie otrzymuje za niektóre dodatkowe opcje:

Terminy wypłaty są różne, zależą one od systemu płatności i sposobu wypłaty środków, kwoty i dnia tygodnia. W dni świąteczne, dni wolne i inne daty wpływające na pracę banków, termin wypłaty może się przedłużać.

Śród opinii traderów jest dużo pochwalnych komentarzy opowiadających o owocnej i dochodowej współpracy z firmą. Często brokera nazywają wiarygodnym.

Dla realizacji płatności, podobnie jak inne firmy brokerskie, broker oferuje zarówno opłatę przez bank, jak i możliwość wykorzystać różne systemy płatności.

Karty bankowej dla wpłaty i wypłaty można używać tylko po weryfikacji i autoryzacji, co chroni klientów przed tym, że The Horizon Group Consulting - przekręt.

Serwis i obsługa klienta

Firma zawiadamia o tym, że jest gotowa pracować z użytkownikami z doświadczeniem pracy na Forex oraz z traderami początkującymi. Takie podejście minimalizuje całkowicie szansę, że The Horizon Group Consulting – oszustwo.

Użytkownicy mogą liczyć na:

Platforma handlowa, którą oferuje firma pozwala skorzystać z ponad pięćdziesięciu różnych narzędzi finansowych.

Bez względu na poziom doświadczenia tradera, ma on do dyspozycji:

Jak traderzy traktują jakość obsługi klienta

The Horizon Group Consulting otrzymał dobre opinie za:

Ogólne wnioski: firma brokerska The Horizon Group Consulting zasługuje na reputacje uczciwej firmy, która już ponad rok świadczy usługi na rynku inwestycyjnym. Będziemy monitorować tą firmę dla Ciebie, żebyś był na bieżąco. Opinii o tym, że  The Horizon Group Consulting to oszuści nie znaleźliśmy.

Johannes Röll
Johannes Röll

Johannes Röll was born 1978 in Brilon,Germany. Graduated RWTH Aachen University. Over the past ten years he worked as Head of the plastic card team, where he was mainly responsible for the development of the distribution, Head of sales Department and Financial Analyst,where he got experience in planning and support sales figures for branches. For the present he works as freelancer

Comments 10

user
Izydor Brzana 07.04.2021

( % ) całkiem normalny broker. Szybko przetwarza zamówienia, spready ludzkie, brak rekwotów. Ale oczywiście niektóre oświadczenia firmy i słowa menedżerów należy traktować sceptycznie. Na przykład na stronie piszą, że natychmiast wypłacają pieniądze. Realistycznie zajmuje to od pół godziny do kilku dni. Nie tydzień jak niektórzy inni brokerzy, ale oczywiście musiałem zachować ostrożność. Tak przy okazji, nie ma prowizji. A tak przy okazji, to też bez prowizji .

user
Borys Czechowski 17.04.2021

Z ( % ) handluję przez dwa miesiące, Terminal Meta Trader 4 na laptopie w systemie Windows. Laptop nie jest najnowszy, ale wszystko leci, bez zawieszeń, a co najważniejsze bez rabatów z serwera. Zlecenia są również dość szybko przetwarzane, występują niewielkie luki w dużej zmienności, gdy czas realizacji wzrasta do 4-5 sekund na rzut. Wyjście działa również dobrze, z kartą szybko. Z bankiem będzie dłużej, do trzech dni, też tolerowane.

user
Ludwika Bury 30.04.2021

Przelałem pieniądze na konto u ( % ) z powodu niskich spreadów i normalnych analiz. Oczekiwania w ogóle zostały wysłane, praca stała się znacznie łatwiejsza. Oczywiście lepiej jest łączyć techniki i analizy, jak dla mnie, ale analitycy nie zawsze dają poprawne prognozy i lepiej się ubezpieczyć. Meta Trader daje podstawowy zestaw narzędzi. Podstawowe jest naprawdę, ale trzeba było coś dostarczyć.

user
Tomasz ZIELIŃSKA 05.05.2021

W pierwszym miesiącu pracy z ( % ) mogę powiedzieć, że firma handlowców nie rzuca i konsultuje się całkiem normalnie. Istnieje wystarczająca liczba linii i menedżerów, więc nie wieszaj długo i nie czekaj, pytania rozwiązują się szybko. Zlecenia są również dobrze wykonane, bez większych opóźnień. Rekwoty mogą być kilka razy, ale nie globalne. Z minusów-musisz pracować tylko z MetaTrade, nie ma innych terminali do wyboru i nie ma seminariów internetowych i wszelkiego rodzaju bonusów i konkursów.

user
Cyryl Adamecki 11.05.2021

Szczerze mówiąc na początku pracy z ( % ) było trudne. Podczas gdy zrozumiałem Meta Trader, aż zrozumiałem, jak działają różne narzędzia. Potem zacząłem czytać analitykę, zdałem sobie sprawę, że łatwiej jest na niej polegać, a analizę techniczną wykorzystać, jakby dla bezpieczeństwa. Wygląda na to, że zaczęło się to robić, przywrócił pierwotny depozyt, to już sprawa. Spready nie są wysokie, depozyt na nich nie wydaje się być łączony, jeśli wszystko jest w porządku. To prawda, że nie było konta demo, byłoby łatwiej z nim.

user
Zygmunt Chlebowski 25.05.2021

Szukałem brokera forex, który działałby z terminalem Metatrader, tym razem. A drugi oczywiście chciał minimalnych spreadów. Przeszukałem informacje, sprawdziłem recenzje, fidbeki. Zaryzykowałem próbę z mało znanym brokerem ( % ), niedawno się tu przeniosłem, niecały miesiąc. Dość szybko zrozumiałem System, gdy pojawiły się pytania, zadzwoniłem do wsparcia, działa on, jak dla mnie, szybko, a menedżerowie są dość kompetentni. Od razu powiem, że nie ma tu dema. Przyzwyczaiłem się do różnych brokerów, aby testować dema przez miesiąc, a tutaj trzeba było od razu handlować na Realu. Zacząłem od trzystu, dopóki nie uzupełnię, chcę się upewnić, że zysk w tym tygodniu nie był szczęściem. Wykonanie bardzo mi odpowiada, transakcje zamykają się i otwierają szybko. Dobre natywne oprogramowanie analityczne. Nie mogę jeszcze nic powiedzieć o wycofaniu, menedżerowie ostrzegali, że prowizja będzie tylko Bankowa. Uzupełnianie było wygodne, bez prowizji i bardzo szybko.

user
Przemisl Chmiel 29.05.2021

Pracuję z brokerem ( % ) przez nieco ponad pół roku. Wcześniej był klientem Libraforex, ale odszedł z powodu niekorzystnych dla mnie ofert. Otworzyłem konto tutaj-według wszystkich opisów zobaczyłem, że warunki są bardzo dobre. Sprawdzałem notowania, byłem zadowolony, średnio odpowiadają rynkowi. Moja para robocza to EUR / USD, a ten broker ma ją nawet nieco poniżej rynku. Jeszcze, co mi się podobało, całkiem realny depozyt wejściowy. Zamówienia są szybkie, nie pamiętam poślizgów. Dyskonnekt był raz, głupio komunikacja została przerwana z powodu problemów z dostawcą. Oczywiście zysk już został wycofany. Nie ma prowizji za wycofanie, wszystko zajmuje około półtorej godziny lub dwóch. Radziłbym tym, którzy szukają swojego brokera, wypróbować tutaj pakiet startowy na początek. Z wad, jeśli w ogóle można tak powiedzieć, chcę zauważyć brak akcji, takich jak bezpłatne szkolenie za uzupełnienie o pewną kwotę lub premie świąteczne.

user
Amada Borawski 19.06.2021

( % ) dzisiaj jest na moim osobistym szczycie najbardziej odpowiednich brokerów forex ze wszystkiego, co próbowałem już po 5 latach. Obiektywnie, mnóstwo plusów. Notowania rynkowe, stałe spready, brak prowizji na I / O, realizacja zamówień jest szybka, platforma handlowa MetaTrader 4-Mega wygodna z pełnym zestawem niezbędnych narzędzi, a także super szybka rejestracja przy minimalnym biurokracji papierowej. Z moim doświadczeniem w pracy z brokerami o różnych poziomach i popularności, mogę powiedzieć, że taki bukiet zalet na tle doskonale drobnych niedociągnięć jest niezwykle rzadki. A jeśli chcesz o minusach, proszę: nie ma dema i mikroliczeń, webinarów, konkusów, turniejów. A jednak nie zawsze można natychmiast skontaktować się z techpoddrezhka, ale pracują tam doświadczeni w stu procentach faceci, kompetentni i kompetentni.

user
Bratomit Bocian 22.07.2021

Półtora miesiąca temu otworzyłem konto w (%). Podczas rejestracji i otwierania konta sapport zapewnił pełne wsparcie informacyjne i pomógł związkom zawodowym. Moim zdaniem jest to dobry i niezawodny broker pomimo młodości. Zadowolony z pracy terminala Meta Trader 4, SYSTEM nie zawiesza się, handluję bez usterek i zawieszeń. Dodam szczegóły. Wykonanie jest szybkie, ani razu jeszcze nie złapałem requot. Spready są wygodne, statyczne,średni rynek. Ktoś może mieć inne zdanie, ale dla mnie ( % ) jest jeszcze bardzo przytulny. Transakcje są prawdziwe, nie Kuchnia, a nie oszustwo. Nawiasem mówiąc, zysk został już wycofany bez prowizji i bardzo szybko, cóż, może zajęło półtorej godziny na aplikację i faktycznie output. Wypłaciłem 15 dolarów, w tym celu musiałem przejść prostą weryfikację, a gdzieś po 45 minutach moje pieniądze trafiły na kartę. Wystąpił tylko procent bankowy.

user
Serafin Hamerski 26.07.2021

Trudno jest podać jakąś konkretną wycenę brokerowi (%). Wszystko mi odpowiada, a ktoś odejdzie niezadowolony z braku jakichkolwiek dzwonków i gwizdków lub premii za dodanie, na przykład. Ale na tle innych jestem gotów postawić pewną czwórkę. Bardzo zadowolony z prostego i szybkiego schematu rejestracji, liczba dokumentów do pierwszej weryfikacji jest minimalna. Wprowadzasz środki po aktualnym kursie, szybko i bez prowizji. Natychmiast otwiera się handel. O ile udało mi się zrozumieć, system jest w zasadzie maksymalnie zautomatyzowany dla szybkości wszystkich procesów. Według mojej pary GBP / USD spready są dość niskie, Nie wiem o innych parach walutowych, ale na pewno wszystkie są statyczne. Nie ma żadnych skarg na szybkość realizacji. Występują spowolnienia w okresie zmienności, ale 5 sekund w okresie burzy wcale nie jest Zagrożeniem, jak dla mnie. Kilka razy były rekwoty, ale nie było żadnych rabatów. Rozumiem, że ktoś może być rozczarowany małym wyborem pakietów, nie ma jeszcze ubezpieczenia na konto podstawowe. Ale Obsługa klienta jest dobra. Jestem zadowolony.

Recent Projects